Parempaakaan nimeä en keksinyt. Miksi pyttipannun pitäisi aina olla paloitelluista perunoista? Ei miksikään. Pyttärin ohjeet ovat tarkoituksella epätarkat, eihän pyttärin kuulu olla mitään täsmällistä vaan (yleensä) osittain edellispäivän jämiä. Seuraavassa suunnilleen tämänpäiväinen:
Muusipyttäri
Edellispäivänä paistettua muusia
Edellispäivänä paistettua herkkupaistia
Kananmunia (munien määrä riippuu paljonko on muita aineksia, pari kolme riittänee)
sipulia
mausteita maun mukaan
Lämmitä iso paistikasari ja lorauta pohjalle hivenen oliiviöljyä. Tai vaikka voita, tämän ei ole tarkoitus olla terveysateria. Kun pannu on kuuma, laita kananmunat paistumaan. Ennenkuin munamassa on hyytynyt, sekoita sipuli joukkoon ja paista vielä hetki. Kasaa massa kasarin toiselle laitaa ja laita perunamuusi lämpenemään toiselle laitaa. Kun muusi on lämmennyt hieman, sekoita kananmunat ja perunamuusi sekaisin. Lisää sitten lihat. Mausta ja jatka paistamista kunnes ruoka on hyvin paistunutta.
tiistai 27. tammikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti